2009. május 17., vasárnap

Anyu, te dolgozol most?

Gyönyörű napsütés köszöntött ránk tegnapra!
A végre otthon sóhajt rögtön számos otthoni tennivaló követte. Majd a gyermekeim osontak a hátam mögött kifelé. Szandi fel, s valamit láthatóan dugdostak.Buborékfújókat. Megnyugtatom őket, hogy igen, lehet már kicsit pacsálni , de csak a nap melegén. S közben örörmöm nyílvánítom, mert még sok a dolgom. Felteszem a húslevest, és főzés közben még a gépen is dolgozni fogok.

Így is tettem.
Mire kicsi Csengi beszalad, a nagyobb, Mimi utána.

- Te Csenge! Hagyd az Anyát, mert most dolgozik.

Azért kiszolgálom őket, mert kifogyott a hab a fújóból. Persze a legdrágább folyékony szappanomat használják hatalmas mennyiségben-de most kezdődnek a nyári örörmök -lehetek gálláns velük. Olyan remekül habzik.

Ki is lépek az udvarra velük, megcsodálni a szivárványos színekben pompázó buborékokat. Majd vissza, a géphez, Jegyzettömbbe megfigyeléseket rögzítek. Mimi utánam. Hét éves, de nagyon bújik most. Közben így szól:

-Anyu, te dolgozol most?Hogy bírsz így dolgozni, hogy mindig itt vagyunk veled?

Igen. Ez jó. Nem is sejti talán, hogy éppen értük, miattuk dolgozok "így". Hiszen ez valóban a munkám része. Éppen a statisztikáimat elemeztem.

Milyen jó, hogy be lehet osztanom, s nem veszi el napok hosszát a munkám, munkatársaim, és üzletem koordinálása a Neten.


Nyugi kicsim, pont így bírok dolgozni!
:)

Még több blogbejegyzést olvashatsz tőlem az otthonról végezhető munka, megélhetés, jó fizetés, Netes munka témájában >>


Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése